کتاب آموزشی برداشت چای

کشت و کار چای در شمال ایران از زمان قاجاریه مرسوم گردیده است و قدمت آن به سال ۱۸۹۵ میلادی باز می گردد که محمد میرزا به هند رفت و سه هزار نهال چای را از دره کانگرا در هیماچال پرادش هندوستان به ایران آورد. این نهال در سال ۱۹۰۰ میلادی در پایین تپه های چهارهانه سر لاهیجان غرش شدند. با توجه به ترکیبات بسیار متنوع چای که بر اساس عوامل مختلفی همچون نوع، درجه چای، طریقه دم کردن و… متفاوت خواهد بود، دور از انتظار نیست که تمامی افراد به نوعی تحت تاثیر اثرات متنوع آن قرار بگیرند. عوامل تاثیر گذار بر کیفیت چای را می توان در دو مقوله فن آوری چای و مدیریت باغی بررسی نمود.

کتاب آموزشی برداشت چای

 

فهرست کتاب آموزشی

کلیات گیاه شناسی چای

نام گذاری برگ های چای

ترکیبات شیمیایی برگ سبز چای

برداشت

استاندارد های برگ چینی

ناخن زنی

انواع برگ چینی

برداشت چای در ایران

چین بهاره

چین تابستانه

چین پاییزه

نحوه برداشت

دستی

مکانیزه

انتقال برگ های برداشتی

نکات مهم در برگ چینی

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *