آشنایی با گیاه بادنجان

آشنایی با گیاه بادنجان

بادنجان ( Eggplant ) با نام علمی Solanum Melongena متعلق به خانواده تاجریزی است. ارزش غذایی ۱۰۰ گرم بادنجان آب پز به قرار زیر است:

آشنایی با گیاه بادنجان

بادنجان منحصرا متعلق به آب و هوای گرم است و نسبت به سردی هوا حساس است. همچنین به کم آبی و خشکی حساس است و نیاز به خاک غنی و کود فراوان نیز دارد. چون بادنجان از دانه خیلی کند شروع می شود بنابراین بایستی بذور را درون ساختمان یا جای محفوظ کاشت و این زمان بایستی حداقل دو ماه قبل از انتقال آن ها به بیرون و حداقل ۶-۵ هفته بعد از سپری شدن هوای سرد باشد.

بادنجان در خاک نسبتا شنی بهتر رشد می کند به شرطی که ماهانه به آن کود اضافه گردد. هرگز نبایستی آبیاری آنها به تعویق بیافتد. آنها را در ردیف هایی به فاصله ۹۰ سانتی متر تا ۱ متر کاشته و فاصله گیاهان ۸۰-۷۰ سانتی متر حفظ شود. در مواردی اگر آنها را به چوب ببندند بهتر باشد. میوه را بایستی هنگامی که رنگ شفافی دارند برداشت نمود. آنها تدریجا روی پوستشان خطوط سبز ایجاد می شود که در این صورت اگرچه هنوز قابل مصرفند لیکن لطافت خود را از دست می دهند.

آشنایی با گیاه بادنجان

آشنایی با گیاه بادنجان

آشنایی با گیاه بادنجان

منبع : خرید مجازی

 

محصولات فروشگاه در زمینه سبزیجات

[product-catalogue id=’41’]

حتما ببینید

کتاب آموزشی تغذیه گیاهان

کتاب آموزشی تغذیه گیاهان

یکی از راههای افزایش تولید و بالا بردن عملکرد محصولات زراعی و باغی، بکارگیری و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *